Back to All Events

Tributeconcert

  • Don Boscokerk te Buizingen 130 Alsembergsesteenweg Halle, Vlaanderen, 1501 Belgium (map)

Enkele foto's via link of in de rubriek Media/2016

Op vrijdagavond 15 april 2016 - 20.00 uur- kan je in de Don Boscokerk te Buizingen (Alsembergsesteenweg 130, 1501 Buizingen)  luisteren naar de Harmonie Sinte-Lutgardis uit Zuun onder leiding van Willy Clabos. Wij brengen een ode aan enkele artiesten die het afgelopen periode december '15 - maart'16 overleden zijn: David Bowie, Alain Delpèche, Glenn Frey (The Eagles) en nog vele andere. 

Niet alleen het opzet getuigt ervan dat we het (muziek)hart op de juiste plaats hebben, we schenken alle opbrengsten van dit concert aan Buurthuis Ommekaar te Buizingen. 

Buurthuis Ommekaar is ondertussen een vaste schakel in het Welzijnslandschap van Halle en omstreken, met hun Sociale Kruidenier en tweedehandsproject zijn ze uniek in de streek. Wist je trouwens al dat je naast textiel ook voedingsproducten met lange houdbaarheidsdatum en non-food producten kan binnenbrengen voor de Sociale kruidenier: OMME-Karreke? De verantwoordelijken en de vele vrijwilligers danken u reeds hartelijk voor uw giften aan Ommekaar en kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen op dit Tributeconcert. 

Tickets zijn verkrijgbaar via onze muzikanten en bestuursleden van de harmonie via het telefoonnummer 0477/67.72.74 of op khslzuun@gmail.com. Bij de mensen van Ommekaar kan je ook terecht op het e-mailadres ommekaar@scarlet.be of tijdens de openingsuren in Buurthuis Ommekaar. Dit alles aan de democratische prijs van €10.

Earlier Event: March 5
Breugelbuffet
Later Event: October 8
Eetfestijn